Personal training

Waarom kies je voor een personal training ?

Een personal training zorgt dat je op de meest efficiënte manier traint en resultaten haalt. Je mag continu vooruitgang verwachten.

Je coach stelt een trainingstraject voor, specifiek voor jou op maat ontworpen. Je wordt begeleid en op regelmatige tijdstippen geëvalueerd om tot een optimaal resultaat te komen.

Met behulp van een body-analysator wordt eveneens een analyse gerealiseerd van de samenstelling van je lichaam. De gegevens worden gebruikt bij het opstellen en het opvolgen van je trainingstraject.

Indien nodig bieden wij je ook een voedingsschema voor. Een gezond voedingspatroon is de basis voor een gezond leven.

Hoe staan wij je praktisch bij ?

Op basis van je lichaamsconditie, je behoefte en je wens stellen wij twee trainingstrajecten voor.

De begeleidende training

Je wordt ingeleid bij een reeks fitnessoefeningen maar je doet ze op een zelfstandige manier. Je kan altijd interventie van de coach vragen. Je wordt opgevolgd en jouw trainingstraject wordt aangepast volgens jouw vooruitgang.

Er zijn geen bijkomende kosten, alleen het abonnement.

De one-on-one training

Bij deze optie word je individueel gecoacht. De coach houdt een grondig intakegesprek. Doel en een gedetailleerd trainingstraject worden opgesteld met geregeld evaluatie. Hier doet je oefeningen in het bijzijn van de coach. Je krijgt ook voedingsadviezen om een gezond voedingspatroon aan te wenden.

We vragen dan wel om altijd op voorhand afspraak met de coach te maken om zeker te zijn dat hij voor jou beschikbaar is. We verzekeren minstens 1 uur personal training per week. Voor zo’n personal training wordt een bijdrage gevraagd (abonnement inbegrepen: vrije toegang tot de fitness-faciliteiten en de groepslessen).